ΠΩΛΕΙΤΑΙ Διαμέρισμα 84 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Διαμέρισμα 84 τ.μ.

65.000€

Στη Νεάπολη, επάνω ακριβώς από την Παναγή Τσαλδάρη, πωλείται διαμέρισμα συνολικής μεικτής επιφάνειας 83,5τ.μ. με την καθαρή του επιφάνεια να είναι 75τ.μ.. το διαμέρισμα βρίσκεται στον 3ο όροφο, και τελευταίο, οικοδομής χωρίς ασανσέρ. Είναι προσόψεως και διαμπερές, ευάερο και φωτεινό καθώς ο προσανατολισμός του είναι νοτιοδυτικός. Το διαμέρισμα αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα χωριστή, χολ και μπάνιο. Οι χώροι του είναι άνετοι, τετραγωνισμένοι και αυτόνομοι καθώς και κάθε υπνοδωμάτιο διαθέτει και δικό του μικρό μπαλκόνι για να εξυπηρετείται. Ενδεικτικά το πρώτο υπνοδωμάτιο είναι μεγαλύτερο από 12τ.μ., το δεύτερο μεγαλύτερο από 11,5τ.μ. ενώ το σαλόνι του διαμερίσματος είναι 20τ.μ.. Σημειώνεται πως μπορεί εύκολα να γίνει ενιαία σαλοκουζίνα σε περίπτωση αναδιαμόρφωσης των χώρων. Το διαμέρισμα διαθέτει για θέρμανση ατομικό λέβητα φυσικού αερίου στην ταράτσα σε κλειστό χώρο. Όπως προαναφέρθηκε είναι τελευταίος όροφος και στην ταράτσα υπάρχει μόνωση με ασφαλτόπανο, τμήμα της οποίας δημιουργήθηκε τελευταία, ενώ το υπόλοιπο τμήμα δημιουργήθηκε προ οκταετίας και χρήζει συντήρησης ή αλλαγής. Στην ταράτσα υπάρχει και ηλιακός θερμοσίφωνας του διαμερίσματος, ο οποίος είναι άγνωστο εάν λειτουργεί. Εσωτερικά τώρα, τα κουφώματα είναι διπλής υάλωσης, λευκά, ενώ η πόρτα εισόδου είναι θωρακισμένη. Στο πάτωμα υπάρχει πλακάκι στο χολ και την κουζίνα, ενώ στου υπόλοιπους χώρους υπάρχει ξύλο. Ως προς το σημείο, βρίσκεται δίπλα ακριβώς από την κεντρική αγορά της Νεάπολης, πολύ κοντά στο Στρεμπενιώτη (γήπεδα, σχολεία, κολυμβητήριο, πάρκα κλπ..), και ταυτόχρονα από το μπαλκόνι βλέπει κάποιος και την πλατεία Γάτσου, τις απέναντι οικοδομές κα από την δεξιά πλευρά έχει θέα στην πόλη. Γενικά το διαμέρισμα χρήζει μερικής ή ολικής ανακαίνισης. Η οικοδομή είναι κατασκευής του 1972. Μπορείτε να δείτε και το βίντεο που συνοδεύει την αγγελία παρακάτω ώστε να διαμορφώσετε μία ολοκληρωμένη άποψη των χώρων εσωτερικά. Αξίζει επίσκεψης!
Τιμή 65.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #31696

Στοιχεία επικοινωνίας παρακάτω:

Σταθερό τηλέφωνο : 2310.500.010

Κινητά : 6943.68.45.20, 6936.62.64.60

e-mail: info@lymperopoulos.gr

Ιστοσελίδα : www.lymperopoulos.gr

Διεύθυνση 1ου γραφείου: Αγίου Γεωργίου 11, Νεάπολη 

Διεύθυνση 2ου γραφείου: Παναγή Τσαλδάρη 4, Νεάπολη 

Επίσης σας προσκαλούμε να μας στείλετε αίτημα φιλίας στο facebook για καλύτερη αμεσότητα στην επικοινωνία μας στο προφίλ «Λυμπερόπουλος Μεσιτικό».

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση του Α.Φ.Μ. σας και της αστυνομικής σας ταυτότητας σύμφωνα με τον νόμο 4072/1-4-2012 προκειμένου να συμπληρωθεί η εντολή υπόδειξης ακινήτου. Η διεύθυνση που εμφανίζεται στην αγγελία δίνει το στίγμα της περιοχής και δεν είναι η πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

Όσον αφορά στις πληροφορίες που σχετίζονται με το ακίνητο είναι σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από τους ιδιοκτήτες.

Έχουμε εμπειρία στις μεσιτικές υπηρεσίες καθώς το γραφείο μας υφίσταται από το 2002. Συμβουλευτείτε μας και αναθέστε μας το ακίνητο σας καθώς μπορούμε να το εκτιμήσουμε και να διεκπεραιώσουμε την πώληση ή την εκμίσθωσή του. Είμαστε μέλος του συλλόγου μεσιτών αστικών συμβάσεων Θεσσαλονίκης Σ.Μ.Α.Σ.Θ. και μέλος της ομοσπονδίας μεσιτών αστικών συμβάσεων Ελλάδος Ο.Μ.Α.Σ.Ε..

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
Λυμπερόπουλος
Λυμπερόπουλος
Μεσιτικό Γραφείο
  • info@lymperopoulos.gr
  • (+30) 2310.500.010
  • (+30) 6943.68.45.20
  • Αγίου Γεωργίου 11, Νεάπολη
  • Παναγή Τσαλδάρη 4, Νεάπολη
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή Ακινήτου



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα