ΠΩΛΕΙΤΑΙ Διαμέρισμα 65 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Διαμέρισμα 65 τ.μ.

67.000€

Στη Νεάπολη, στην καρδιά της περιοχής, ελάχιστα μέτρα από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου και επάνω στην Παναγή Τσαλδάρη, πωλείται διαμέρισμα στον 2ο όροφο, και τελευταίο, οικοδομής χωρίς ασανσέρ. Το διαμέρισμα είναι 55τ.μ. καθαρής επιφάνειας με τη μεικτή συνολική επιφάνεια να είναι περίπου 65τ.μ.. Αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα χωριστή, χολ και μπάνιο. Τα εξωτερικά κουφώματα είναι διπλής υάλωσης, λευκού χρώματος, συνθετικά ενώ και η πόρτα εισόδου είναι θωρακισμένη. Στο πάτωμα υπάρχει ξύλο στο μεγαλύτερο μέρος του διαμερίσματος, και μωσαϊκό. Επίσης το διαμέρισμα διαθέτει περιμετρικό μπαλκόνι σε τρεις πλευρές, όπου η μπροστινή πλευρά είναι πλάτους 1,35 μέτρα. Φυσικά είναι ευάερο, καθώς και πολύ φωτεινό, αφού οι τρεις πλευρές του «βλέπουν» δυτικά, νότια και ανατολικά. Όλη τη μέρα το λούζει ο ήλιος. Ως προς τους χώρους, το υπνοδωμάτιο είναι μεγαλύτερο από 13τ.μ., το σαλόνι περίπου 17τ.μ. ενώ η κουζίνα είναι μεγαλύτερη από 10τ.μ.. υπάρχει η δυνατότητα φυσικά αναδιαμόρφωσης των χώρων όπως για παράδειγμα η δημιουργία ενιαίας σαλοκουζίνας, η ανακατασκευή του μπάνιο σε μεγαλύτερο κλπ.. Επισυνάπτεται κάτοψη. Πρόκειται λοιπόν για ένα προνομιακό διαμέρισμα, κατάλληλο και για εκμετάλλευση, καθώς πληροί σημαντικές προδιαγραφές και μπορεί να γίνει ανάρπαστο σε φοιτητές και εργαζόμενους, για μίσθωση, λόγω άνεσης (55τ.μ. καθαρά) αλλά και λόγω σημείου. Η οικοδομή στην οποία βρίσκεται διαθέτει εγκατάσταση φυσικού αερίου, ώστε να συνδεθεί στο δίκτυο το διαμέρισμα, εάν είναι επιθυμητό. Ως προς το σημείο, βρίσκεται δίπλα ακριβώς στον Άγιο Γεώργιο, ακριβώς στην καρδιά της Νεάπολης, με άμεση πρόσβαση σε όλα τα καταστήματα (εμπορικά, εστίασης, σούπερ μάρκετς, φαρμακεία κλπ..), στην οδό Λαγκαδά όπου η διέλευση λεωφορείων είναι έντονη όλη τη μέρα (με το 27 φτάνει κάποιος απευθείας στο Α.Π.Θ.), ενώ ταυτόχρονα κατεβαίνοντας κάποιος από το διαμέρισμα βρίσκεται επάνω στην Παναγή Τσαλδάρη. Η οικοδομή είναι κατασκευής του 1969 περίπου. Τέλος σημειώνεται πως το διαμέρισμα χρήζει ανακαίνισης και είναι ακριβώς όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες_βίντεο. Μπορείτε να δείτε και το βίντεο που συνοδεύει την αγγελία παρακάτω ώστε να διαμορφώσετε μία ολοκληρωμένη άποψη των χώρων εσωτερικά. Αξίζει επίσκεψης!
Τιμή 67.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #31695

Στοιχεία επικοινωνίας παρακάτω:

Σταθερό τηλέφωνο : 2310.500.010

Κινητά : 6943.68.45.20, 6936.62.64.60

e-mail: info@lymperopoulos.gr

Ιστοσελίδα : www.lymperopoulos.gr

Διεύθυνση 1ου γραφείου: Αγίου Γεωργίου 11, Νεάπολη Θεσσαλονίκης

Διεύθυνση 2ου γραφείου: Παναγή Τσαλδάρη 4, Νεάπολη Θεσσαλονίκης

Επίσης σας προσκαλούμε να μας στείλετε αίτημα φιλίας στο facebook για καλύτερη αμεσότητα στην επικοινωνία μας στο προφίλ «Λυμπερόπουλος Μεσιτικό».

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση του Α.Φ.Μ. σας και της αστυνομικής σας ταυτότητας σύμφωνα με τον νόμο 4072/1-4-2012 προκειμένου να συμπληρωθεί η εντολή υπόδειξης ακινήτου. Η διεύθυνση που εμφανίζεται στην αγγελία δίνει το στίγμα της περιοχής και δεν είναι η πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

Όσον αφορά στις πληροφορίες που σχετίζονται με το ακίνητο είναι σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από τους ιδιοκτήτες.

Έχουμε εμπειρία στις μεσιτικές υπηρεσίες καθώς το γραφείο μας υφίσταται από το 2002. Συμβουλευτείτε μας και αναθέστε μας το ακίνητο σας καθώς μπορούμε να το εκτιμήσουμε και να διεκπεραιώσουμε την πώληση ή την εκμίσθωσή του. Είμαστε μέλος του συλλόγου μεσιτών αστικών συμβάσεων Θεσσαλονίκης Σ.Μ.Α.Σ.Θ. και μέλος της ομοσπονδίας μεσιτών αστικών συμβάσεων Ελλάδος Ο.Μ.Α.Σ.Ε..

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
Λυμπερόπουλος
Λυμπερόπουλος
Μεσιτικό Γραφείο
  • info@lymperopoulos.gr
  • (+30) 2310.500.010
  • (+30) 6943.68.45.20
  • Αγίου Γεωργίου 11, Νεάπολη
  • Παναγή Τσαλδάρη 4, Νεάπολη
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή Ακινήτου



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα