ΠΩΛΕΙΤΑΙ Διαμέρισμα 75 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimage


Διαμέρισμα 75 τ.μ.

55.000€

 

Στη Νεάπολη, προς το Στρεμπενιώτη, πωλείται μερικώς ανακαινισμένο διαμέρισμα ισογείου 75τ.μ. καθαρής επιφάνειας. Το διαμέρισμα αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, κουζίνα χωριστή, σαλόνι, χολ και μπάνιο. Είναι γωνιακό με νοτιοδυτικό προσανατολισμό από τη μία πλευρά και βορειοδυτικό από την άλλη. Λόγω επικλινούς εδάφους από την είσοδο είναι καθαρό ισόγειο και από το μέσο του διαμερίσματος προς το βάθος, γίνεται ημιυπόγειο. Αυτό το καταλαβαίνει κάποιος/α και από τις φωτογραφίες των υπνοδωματίων. Κατά την είσοδο υπάρχει μικρός, εξωτερικός χώρος του διαμερίσματος ο οποίος είναι χρήσιμος και μπορεί να αξιοποιηθεί ως μπαλκονάκι ή όπως είναι επιθυμητό.

Έχει πραγματοποιηθεί μερική ανακαίνιση το 2024 στο πλαίσιο της οποίας τοποθετήθηκαν παντού πλακάκια στο πάτωμα, ανακαινίστηκε πλήρως το μπάνιο, αλλάχτηκε και ο ηλεκτρολογικός πίνακας και βάφτηκε.

Το διαμέρισμα δε διαθέτει θέρμανση όμως στην οικοδομή υπάρχει φυσικό αέριο. Έχει ξύλινα κουφώματα και απλή πόρτα εισόδου.

Ως προς την περιοχή βρίσκεται επάνω από τον Άγιο Γεώργιο και την οδό Τσαλδάρη, σε απόσταση αναπνοής από καταστήματα εμπορίου και εστίασης, σχολεία, ΜΜΜ κλπ.. Επίσης η πρόσβαση στο κέντρο της πόλης είναι εύκολη καθώς από την οδό Λαγκαδά και την Τσαλδάρη περνούν λεωφορεία προς το κέντρο και προς τα δυτικά της πόλης. Τα σχολεία, τα γήπεδα και τα πάρκα του Στρεμπενιώτη είναι επίσης σε απόσταση αναπνοής.

 

Είναι ιδανικό διαμέρισμα για οικογένειες ή εργαζόμενους. Αξίζει επίσκεψης!

Τιμή 55.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #31822 

Στοιχεία επικοινωνίας παρακάτω:

Σταθερό τηλέφωνο : 2310.500.010

Κινητά : 6943.68.45.20, 6936.62.64.60

e-mail: info@lymperopoulos.gr

Ιστοσελίδα : www.lymperopoulos.gr

Διεύθυνση 1ου γραφείου: Αγίου Γεωργίου 11, Νεάπολη

Διεύθυνση 2ου γραφείου: Παναγή Τσαλδάρη 4, Νεάπολη

Επίσης σας προσκαλούμε στο facebook για εναλλακτική επικοινωνία στο προφίλ «Λυμπερόπουλος Μεσιτικό».

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση του Α.Φ.Μ. σας και της αστυνομικής σας ταυτότητας σύμφωνα με τον νόμο 4072/1-4-2012 προκειμένου να συμπληρωθεί η εντολή υπόδειξης ακινήτου. Η διεύθυνση που εμφανίζεται στην αγγελία δίνει το στίγμα της περιοχής και δεν είναι η πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

Όσον αφορά στις πληροφορίες που σχετίζονται με το ακίνητο είναι σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από τους ιδιοκτήτες.

 

Έχουμε εμπειρία στις μεσιτικές υπηρεσίες καθώς το γραφείο μας υφίσταται από το 2002. Συμβουλευτείτε μας και αναθέστε μας το ακίνητο σας καθώς μπορούμε να το εκτιμήσουμε και να διεκπεραιώσουμε την πώληση ή την εκμίσθωσή του. Είμαστε μέλος του συλλόγου μεσιτών αστικών συμβάσεων Θεσσαλονίκης Σ.Μ.Α.Σ.Θ. και μέλος της ομοσπονδίας μεσιτών αστικών συμβάσεων Ελλάδος Ο.Μ.Α.Σ.Ε..

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
Λυμπερόπουλος
Λυμπερόπουλος
Μεσιτικό Γραφείο
  • info@lymperopoulos.gr
  • (+30) 2310.500.010
  • (+30) 6943.68.45.20
  • Αγίου Γεωργίου 11, Νεάπολη
  • Παναγή Τσαλδάρη 4, Νεάπολη
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή Ακινήτου



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα