ΠΩΛΕΙΤΑΙ Διαμέρισμα 105 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Διαμέρισμα 105 τ.μ.

99.000€

Στη Νεάπολη, στην καρδιά της περιοχής, δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, πωλείται διαμέρισμα συνολικού εμβαδού 105τ.μ. με την καθαρή του επιφάνεια να είναι 90τ.μ. Το διαμέρισμα είναι ιδιαίτερα ευρύχωρο και ευχάριστο. Βρίσκεται στο δεύτερο, υπερυψωμένο όροφο οικοδομής με ασανσέρ και αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, καθιστικό, σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο. Το διαμέρισμα είναι διαμπερές με δυτικό, κύριο προσανατολισμό και ανατολικό στην πίσω όψη. Πρόκειται για ένα διαμέρισμα καλών προδιαγραφών, με άνετους χώρους, αυτόνομους και λειτουργικούς. Παραδείγματος χάρη το ένα υπνοδωμάτιο είναι περίπου 12τ.μ. ενώ τα δύο υπόλοιπα υπνοδωμάτια είναι 10τ.μ. περίπου έκαστο. Υπάρχει καθιστικό ή αλλιώς ένα μεγάλο χολ υποδοχής από το οποίο έχουμε πρόσβαση σε ένα άνετο  σαλόνι. Επίσης στη συνέχεια βρισκόμαστε στη χωριστή, αυτόνομη, άνετη κουζίνα του διαμερίσματος από όπου μάλιστα υπάρχει πρόσβαση στο πίσω μπαλκόνι του διαμερίσματος. Επίσης τα δύο υπνοδωμάτια βρίσκονται στο πίσω μέρος του διαμερίσματος ενώ το τρίτο στο μπροστινό μέρος. Σημαντικό είναι επίσης πως στο μπάνιο υπάρχει παράθυρο για φυσικό αερισμό. Στο δάπεδο του διαμερίσματος υπάρχει μάρμαρο και ξύλο στα υπνοδωμάτια. Τα κουφώματά του είναι συρόμενα αλουμινίου, μονής υάλωσης ενώ η πόρτα εισόδου είναι απλή. Η θέρμανση του διαμερίσματος είναι ατομική φυσικού αερίου, με το λέβητα να βρίσκεται στο μπαλκόνι του σπιτιού. Ως προς την περιοχή, το διαμέρισμα βρίσκεται μέσα στην κεντρική αγορά της Νεάπολης η οποία μπορεί να εξυπηρετήσει οποιαδήποτε ανάγκη της καθημερινότητας. Επίσης στάσεις λεωφορείων βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής. Κατασκευαστικά, αυτή τη στιγμή, το ακίνητο είναι χωρισμένο σε ένα διαμέρισμα με δύο υπνοδωμάτια, και δίπλα ακριβώς υπάρχει το υπόλοιπο τμήμα του το όποιο αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, μπάνιο και κουζίνα. Προσφέρεται η δυνατότητα, λόγου χάρη, να φιλοξενηθεί μία οικογένεια στο μεγάλο διαμέρισμα και δίπλα να ζήσουν και τα υπόλοιπα μέλη της (π.χ. ενήλικος/η, ηλικιωμένος/η). Φυσικά όμως και το ενδεχόμενο της ένωσης των δύο, είναι εφικτό (αρχική άδεια), ανοίγοντας το κατάλληλο τμήμα του τοίχου. Πρόκειται λοιπόν για διαμέρισμα με επιλογές διαχείρισης και ευελιξίας. Σαφώς χρειάζονται εργασίες και μερική ή ολική ανακαίνιση, ωστόσο μπορεί να κατοικηθεί και ως έχει καθώς ήδη κατοικείται. Μπορείτε να δείτε και το βίντεο που συνοδεύει την αγγελία παρακάτω ώστε να διαμορφώσετε μία ολοκληρωμένη άποψη των χώρων εσωτερικά. Αξίζει επίσκεψης!
Τιμή 99.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #31675

Στοιχεία επικοινωνίας παρακάτω:

Σταθερό τηλέφωνο : 2310.500.010

Κινητά : 6943.68.45.20, 6936.62.64.60

e-mail: info@lymperopoulos.gr

Ιστοσελίδα : www.lymperopoulos.gr

Διεύθυνση 1ου γραφείου: Αγίου Γεωργίου 11, Νεάπολη Θεσσαλονίκης

Διεύθυνση 2ου γραφείου: Παναγή Τσαλδάρη 4, Νεάπολη Θεσσαλονίκης

Επίσης σας προσκαλούμε να μας στείλετε αίτημα φιλίας στο facebook για καλύτερη αμεσότητα στην επικοινωνία μας στο προφίλ «Λυμπερόπουλος Μεσιτικό».

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση του Α.Φ.Μ. σας και της αστυνομικής σας ταυτότητας σύμφωνα με τον νόμο 4072/1-4-2012 προκειμένου να συμπληρωθεί η εντολή υπόδειξης ακινήτου. Η διεύθυνση που εμφανίζεται στην αγγελία δίνει το στίγμα της περιοχής και δεν είναι η πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

Όσον αφορά στις πληροφορίες που σχετίζονται με το ακίνητο είναι σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από τους ιδιοκτήτες.

Έχουμε εμπειρία στις μεσιτικές υπηρεσίες καθώς το γραφείο μας υφίσταται από το 2002. Συμβουλευτείτε μας και αναθέστε μας το ακίνητο σας καθώς μπορούμε να το εκτιμήσουμε και να διεκπεραιώσουμε την πώληση ή την εκμίσθωσή του. Είμαστε μέλος του συλλόγου μεσιτών αστικών συμβάσεων Θεσσαλονίκης Σ.Μ.Α.Σ.Θ. και μέλος της ομοσπονδίας μεσιτών αστικών συμβάσεων Ελλάδος Ο.Μ.Α.Σ.Ε..

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
Λυμπερόπουλος
Λυμπερόπουλος
Μεσιτικό Γραφείο
  • info@lymperopoulos.gr
  • (+30) 2310.500.010
  • (+30) 6943.68.45.20
  • Αγίου Γεωργίου 11, Νεάπολη
  • Παναγή Τσαλδάρη 4, Νεάπολη
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή Ακινήτου



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα