ΠΩΛΕΙΤΑΙ Διαμέρισμα 100 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Διαμέρισμα 100 τ.μ.

140.000€

Στην περιοχή της Πολίχνης, στο κομμάτι του Στρεμπενιώτη στα όρια με τη Νεάπολη, διατίθεται από το γραφείο μας διαμέρισμα προς πώληση με καθαρή επιφάνεια 76τ.μ.. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 3ο όροφο οικοδομής με ασανσέρ και πιλοτή (το πάρκινγκ γίνεται με πρόγραμμα μηνιαίως), κατασκευής του 1997. Πρόκειται για οροφοδιαμέρισμα γωνιακό, σε πενταόροφη, γωνιακή οικοδομή, στο οποίο μόλις έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες ανακαίνισης. Συγκεκριμένα στο διαμέρισμα έχει γίνει θερμοπρόσοψη εξωτερικά για μόνωση, έχουν τοποθετηθεί νέα κουφώματα διπλής υάλωσης ανακλινόμενα, έχει τοποθετηθεί νέος λέβητας φυσικού αερίου στο μπαλκόνι πολύ καλής ποιότητος, επίσης νέος ηλιακός θερμοσίφωνας στην ταράτσα και νέες τέντες και στα δύο μπαλκόνια που διαθέτει. Τα μπαλκόνια με φάρδος περίπου 1,85 μέτρα προσφέρουν ανοιχτωσιά και άνεση καθώς διαθέτουν όμορφη θέα σε βουνό και θάλασσα. Το διαμέρισμα αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα και μπάνιο όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες_βίντεο. Η κρεβατοκάμαρα είναι περίπου 15τ.μ., πολύ άνετη και ευρύχωρη ενώ το 2ο υπνοδωμάτιο είναι μικρότερο στα 9τ.μ. περίπου. Επίσης στο μπάνιο πραγματοποιήθηκε ολική ανακαίνιση και υπάρχει παράθυρο για τον αερισμό του. Ακόμη στο υπόγειο της οικοδομής υπάρχει μία αποθήκη αποκλειστική 4τ.μ. Γενικότερα το διαμέρισμα διαθέτει έντονο αερισμό καθώς βρίσκεται σε 3ο όροφο οικοδομής με ανοιχτωσιά. Πρόκειται λοιπόν για ένα ακίνητο πολύ καλών προδιαγραφών, με νέες προσθήκες, που βρίσκεται κοντά σε σχολεία, γήπεδα, θέατρο, κολυμβητήριο, αλλά και στο «τρίγωνο» της Πολίχνης όπου υπάρχουν καφέ_μπαρ και πάσης φύσεως καταστήματα. Ακόμη η πρόσβαση στην περιφερειακή οδό της πόλης είναι εύκολη. Μπορείτε να δείτε και το βίντεο που συνοδεύει την αγγελία παρακάτω ώστε να διαμορφώστε μία ολοκληρωμένη άποψη των χώρων εσωτερικά. Αξίζει επίσκεψης!

Τιμή 130.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #31530

Στοιχεία επικοινωνίας παρακάτω:

Σταθερό τηλέφωνο : 2310.500.010

Κινητά : 6943.68.45.20, 6936.62.64.60

e-mail: info@lymperopoulos.gr

Ιστοσελίδα : www.lymperopoulos.gr

Διεύθυνση 1ου γραφείου: Αγίου Γεωργίου 11, Νεάπολη Θεσσαλονίκης

Διεύθυνση 2ου γραφείου: Παναγή Τσαλδάρη 4, Νεάπολη Θεσσαλονίκης

Επίσης σας προσκαλούμε να μας στείλετε αίτημα φιλίας στο facebook για καλύτερη αμεσότητα στην επικοινωνία μας στο προφίλ «Λυμπερόπουλος Μεσιτικό».

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση του Α.Φ.Μ. σας και της αστυνομικής σας ταυτότητας σύμφωνα με τον νόμο 4072/1-4-2012 προκειμένου να συμπληρωθεί η εντολή υπόδειξης ακινήτου. Η διεύθυνση που εμφανίζεται στην αγγελία δίνει το στίγμα της περιοχής και δεν είναι η πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

Όσον αφορά στις πληροφορίες που σχετίζονται με το ακίνητο είναι σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από τους ιδιοκτήτες.

Έχουμε εμπειρία στις μεσιτικές υπηρεσίες καθώς το γραφείο μας υφίσταται από το 2002. Συμβουλευτείτε μας και αναθέστε μας το ακίνητο σας καθώς μπορούμε να το εκτιμήσουμε και να διεκπεραιώσουμε την πώληση ή την εκμίσθωσή του. Είμαστε μέλος του συλλόγου μεσιτών αστικών συμβάσεων Θεσσαλονίκης Σ.Μ.Α.Σ.Θ. και μέλος της ομοσπονδίας μεσιτών αστικών συμβάσεων Ελλάδος Ο.Μ.Α.Σ.Ε..

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
Λυμπερόπουλος
Λυμπερόπουλος
Μεσιτικό Γραφείο
  • info@lymperopoulos.gr
  • (+30) 2310.500.010
  • (+30) 6943.68.45.20
  • Αγίου Γεωργίου 11, Νεάπολη
  • Παναγή Τσαλδάρη 4, Νεάπολη
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή Ακινήτου



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα