ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ξενοδοχείο 1248 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Ξενοδοχείο 1248 τ.μ.

1.300.000€

  Στο νομό Φθιώτιδος, σε πολύ όμορφη παραθαλάσσια περιοχή, πωλείται "κτίριο" 1248τ.μ. (με πλέον 130τμ νομιμοποιημένους χώρους με δυνατότητα αξιοποίησης) σε 1036τ.μ. οικόπεδο. Πρόκειται για κτίριο το οποίο είναι σε πλήρη λειτουργία, είναι πρώτο στη θάλασσα, ιδιαίτερα προσεγμένο, εντυπωσιακό και καθαρό. Είναι διαμπερές με άπλετη θέα στη θάλασσα. Η χρήση του είναι ποικιλότροπη, όπως διαμερίσματα προς εκμετάλλευση είτε σε ημερήσια βάση είτε σε μηνιαία (καθώς και μόνιμοι κάτοικοι ζουν στην περιοχή), αίθουσα δεξιώσεων, σεμιναρίων, παρουσιάσεων κτλ., πιτσαρία, καφέ-μπαρ, εστιατόριο και beach bar. Η πρόσοψή του είναι 12 μέτρα περίπου και τοποθετείται επιβλητικά στον κεντρικό παραθαλάσσιο δρόμο.

 Η διαρρύθμισή του έχει ως εξής: το ισόγειο, το οποίο στο σύνολό του οι κλειστοί χώροι είναι 567τ.μ., απαρτίζεται από μία αίθουσα δεξιώσεων, σεμιναρίων κτλ., με όμορφη ψευδοροφή όπου κρυφοί φωτισμοί, φωτιστικά με ρομποτικές κεφαλές, ένα έντονο κεντρικό φωτιστικό σημείο, αλλά και πάρα πολλά φωτιστικά σημεία ακόμη, δίνουν μία ξεχωριστή αίσθηση στο χώρο. Ο έλεγχος τους πραγματοποιείται από το μπαρ όπως και των ΥΑΜΑΗΑ ηχείων που υπάρχουν. Επίσης στην οροφή εμφανίζονται σημεία πυρανίχνευσης αλλά και του κεντρικού εξαερισμού. Στο δάπεδο υπάρχει πλακάκι, το μπαρ είναι με επένδυση ξύλου κερασιάς, με ενσωματωμένο ψυγείο και με πάγκο από γρανίτη. Η αίθουσα είναι εξοπλισμένη με μεγάλες στρόγγυλες τραπεζαρίες και καρέκλες αντίστοιχα. Από ξύλο κερασιάς επίσης είναι και οι εσωτερικές πόρτες. Η πρόσβαση στην  αίθουσα γίνεται  από εξωτερικό όμορφο, μακρύ  και άνετο διάδρομο, μέσω της εισόδου του κτιρίου, με μεγάλα ανοίγματα που συνεπάγεται εντυπωσιακές εμφανίσεις στις περιπτώσεις των εκδηλώσεων.  Σε συνέχεια της αίθουσας βρίσκεται η κουζίνα που εξυπηρετεί το οίκημα, η οποία είναι εξοπλισμένη με 650 σερβίτσια ποιοτικής πορσελάνης, με μεγάλους πάγκους εξυπηρέτησης, με φούρνο, με θερμοθάλαμο, με διπλό εξαερισμό, με κάποια από τα ψυγεία (διότι στο σύνολό τους τα ψυγεία είναι 14). Από την κουζίνα υπάρχει πρόσβαση, με ανοιχτό ασανσέρ, στον υπόγειο αποθηκευτικό χώρο. Στον ίδιο χώρο επίσης υπάρχει πρόσβαση και από έξω προς διευκόλυνση του ανεφοδιασμού. Το δάπεδο του υπογείου είναι ντυμένο με πλακάκι. Εδώ βρίσκονται τα ζυμωτήρια, μηχάνημα αυτοματισμού για την προετοιμασία της πίτσας (για το ζυμάρι), κρεατομηχανές, το κεντρικό ψυγείο, γάστρες, πήλινα σκεύη κ.α.. Επίσης στη προέκταση της αίθουσας βρίσκονται τα WC που εξυπηρετούν τον ισόγειο χώρο. Στην πίσω πλευρά της αίθουσας βρίσκεται βοηθητικός χώρος, που εξυπηρετεί την κουζίνα λόγω του ό,τι εκεί βρίσκονται οι παγομηχανές κ.α.. Η αίθουσα επίσης έχει άμεση επικοινωνία με το όμορφο γωνιαίο σιντριβάνι που υπάρχει στο οικόπεδο προσφέροντας στους καλεσμένους αίσθηση αίγλης.  

 Στο ισόγειο, επιπλέον, έχουμε τον εξωτερικό χώρο με το δικό του μπαρ εξοπλισμένο που σερβίρει καφέ, ποτά και εξυπηρετεί τον κόσμο. Εδώ υπάρχουν τραπεζοκαθίσματα όπως φαίνονται και στις φωτογραφίες. Ο χώρος αυτός εξυπηρετεί κυρίως καθημερινές συνήθειες όπως καφέ ή ποτό και φαγητό. Εδώ υπάρχει στέγαστρο από ξυλοκατασκευή και επικάλυψη πλαστικού ρολού το οποίο είναι πτυσσόμενο (πέργκολα) συνολικής επιφάνειας 200τ.μ., έτσι ώστε όταν ανοίγει να απολαμβάνουν οι καθήμενοι είτε το γαλάζιο του ουρανού είτε τον έναστρο ουρανό. Εδώ επίσης υπάρχει ο χώρος της πιτσαρίας. Σε ειδικό μηχάνημα πλάθεται η πίτσα και ψήνεται σε φούρνο τύπου "αλυσίδα τούνελ", αξιόπιστης ιταλικής εταιρείας, όπως επίσης εδώ υπάρχει και γκριλιέρα για να ψήνει σούβλες, μάτια που λειτουργούν με γκάζι, ψυγείο εξυπηρέτησης και 2 PDA. Επίσης, λόγω του ό,τι είναι 1ο στη θάλασσα έχει δικαίωμα χρήσης, με το ανάλογο αντίτιμο, της αμμουδιάς όπου εκεί υπάρχουν ξαπλώστρες και ομπρέλες. Πλέον δικαίωμα χρήσης έχει και στο πεζοδρόμιο, δίπλα στην άμμο, όπου εκεί έχει πολύ όμορφο χώρο με γκαζόν και τραπέζια που εξυπηρετούν είτε για καφέ είτε για φαγητό.

 Από την κεντρική είσοδο ανεβαίνουμε στον 1ο όροφο όπου συναντάμε ένα στούντιο και πέντε διαμερίσματα συνολικής επιφάνειας 309τ.μ., συμπεριλαμβανομένων και των κοινόχρηστων χώρων. Πλέον όμως είναι νομιμοποιημένα 90τμ με δυνατότητα ενσωμάτωσης στα τρία εκ των διαμερισμάτων. Όλα είναι πλήρως εξοπλισμένα, με κλιματιστικά, με τηλεοράσεις, με τραπέζια, καρέκλες, με φουρνάκι, ψυγείο, κρεβάτια, ντουλάπες. Τα τρία εξ΄αυτών έχουν θέα θάλασσα και τα υπόλοιπα έχουν ανοιχτό ορίζοντα με θέα σε πράσινο. Σε αυτόν τον όροφο υπάρχει χώρος όπου βρίσκεται η κεντρική κονσόλα του ήχου, προκειμένου να διαχωρίζεται το είδος της μουσικής από την αίθουσα, από την παραλία και από αίθριο-στεγασμένο χώρο. Όπως υπάρχει και δωμάτιο με τις εγκαταστάσεις του ρεύματος με πίνακα όπου υπάρχουν οι μετρητές των διαμερισμάτων. Μέσω μιας πολύ όμορφης σκάλας οδηγούμαστε στον 2ο όροφο του κτιρίου, συνολικού εμβαδού μετά των κοινοχρήστων 103τ.μ., με δυνατότητα επέκτασης  πλέον 40τ.μ. τα οποία είναι νομιμοποιημένα. Αυτός ο όροφος  απαρτίζεται από δύο διαμερίσματα πλήρως εξοπλισμένα και αυτά. Εδώ έχουμε έναν πάρα πολύ άνετο εξωτερικό, ανοιχτό χώρο με θέα στη θάλασσα ίσως και για ηλιοθεραπεία. Εδώ είναι τοποθετημένη και μία γεννήτρια που εξυπηρετεί στην υποστήριξη του κτιρίου σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Τέλος στην πίσω αυλή, στο ισόγειο, βρίσκονται οι 2 υπόγειες δεξαμενές υγραερίου με δυνατότητα αποθήκευσης 1000lt προκειμένου να εξυπηρετείται η λειτουργία της κουζίνας. Επίσης στο εξοπλισμό του ακινήτου συγκαταλέγεται και η κεντρική μονάδα κλιματισμού για τον ισόγειο χώρο. Το ακίνητο παρουσιάζει πολύ ενδιαφέρον, πωλείται λόγω συνταξιοδότησης, αγοράζοντας το κάνετε μία πολύ καλή τοποθέτηση χρημάτων. Αυτό διαπιστώνεται κυρίως από κοντά. Αξίζει επίσκεψης!

Τιμή 1,300,000€ | Κωδικός Ακινήτου: #31486

 

Στοιχεία επικοινωνίας παρακάτω:

Σταθερό τηλέφωνο : 2310.500.010

Κινητά : 6943.68.45.20, 6936.62.64.60

e-mail: info@lymperopoulos.gr

Ιστοσελίδα : www.lymperopoulos.gr

Διεύθυνση 1ου γραφείου: Αγίου Γεωργίου 11, Νεάπολη Θεσσαλονίκης

Διεύθυνση 2ου γραφείου: Παναγή Τσαλδάρη 4, Νεάπολη Θεσσαλονίκης

Επίσης σας προσκαλούμε να μας στείλετε αίτημα φιλίας στο facebook για καλύτερη αμεσότητα στην επικοινωνία μας στο προφίλ «Λυμπερόπουλος Μεσιτικό».

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση του Α.Φ.Μ. σας και της αστυνομικής σας ταυτότητας σύμφωνα με τον νόμο 4072/1-4-2012 προκειμένου να συμπληρωθεί η εντολή υπόδειξης ακινήτου. Η διεύθυνση που εμφανίζεται στην αγγελία δίνει το στίγμα της περιοχής και δεν είναι η πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

Όσον αφορά στις πληροφορίες που σχετίζονται με το ακίνητο είναι σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από τους ιδιοκτήτες.

Έχουμε εμπειρία στις μεσιτικές υπηρεσίες καθώς το γραφείο μας υφίσταται από το 2002. Συμβουλευτείτε μας και αναθέστε μας το ακίνητο σας καθώς μπορούμε να το εκτιμήσουμε και να διεκπεραιώσουμε την πώληση ή την εκμίσθωσή του. Είμαστε μέλος του συλλόγου μεσιτών αστικών συμβάσεων Θεσσαλονίκης Σ.Μ.Α.Σ.Θ. και μέλος της ομοσπονδίας μεσιτών αστικών συμβάσεων Ελλάδος Ο.Μ.Α.Σ.Ε..

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
Λυμπερόπουλος
Λυμπερόπουλος
Μεσιτικό Γραφείο
  • info@lymperopoulos.gr
  • (+30) 2310.500.010
  • (+30) 6943.68.45.20
  • Αγίου Γεωργίου 11, Νεάπολη
  • Παναγή Τσαλδάρη 4, Νεάπολη
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή Ακινήτου



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα