ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Διαμέρισμα 98 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Διαμέρισμα 98 τ.μ.

500€

Στην Πολίχνη, στο κέντρο ενοικιάζεται ανακαινισμένο οροφοδιαμέρισμα 98τ.μ. περίπου προσόψεως και γωνιακό, στον 1ο όροφο οικοδομής χωρίς ασανσέρ.

Το διαμέρισμα αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλονοκουζίνα, χολ και μπάνιο. Το 2024 έγινε ανακαίνιση στην κουζίνα, τοποθετήθηκε ατομικός λέβητας φυσικού αερίου και σώματα. Επίσης τότε τοποθετήθηκαν και τα συνθετικά κουφώματα τα οποία είναι ανακλινόμενα, διπλής υάλωσης και η θωρακισμένη πόρτα εισόδου.

Πρόκειται για περιποιημένο διαμέρισμα το οποίο βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, με άνετους και λειτουργικούς χώρους. Είναι φωτεινό καθώς η μία του πλευρά είναι ανατολική και η πλαϊνή του είναι νότια. Όλη τη μέρα το "βλέπει" ο ήλιος. Σημειώνεται πως το μπαλκόνι του είναι μεγάλο, συνολικού εμβαδού περίπου 17τ.μ. με πλάτος 1,5 μέτρο.

Ως προς την περιοχή είναι στο κέντρο της Πολίχνης, πολύ κοντά στο Δημαρχείο, σε πάσης φύσεως καταστήματα, σχολεία, τράπεζες κτλ. Στην περιοχή υπάρχουν ΜΜΜ που εξυπηρετούν την εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης.

Είναι ιδανικό οικογένειες και εργαζόμενους με ελάχιστα κοινόχρηστα. Αξίζει επίσκεψης!

Τιμή 500€ | Κωδικός Ακινήτου: #31814

Στοιχεία επικοινωνίας παρακάτω:

Σταθερό τηλέφωνο : 2310.500.010

Κινητά : 6943.68.45.20, 6936.62.64.60

e-mail: info@lymperopoulos.gr

Ιστοσελίδα : www.lymperopoulos.gr

Διεύθυνση 1ου γραφείου: Αγίου Γεωργίου 11, Νεάπολη

Διεύθυνση 2ου γραφείου: Παναγή Τσαλδάρη 4, Νεάπολη

Επίσης σας προσκαλούμε στο facebook για εναλλακτική επικοινωνία στο προφίλ «Λυμπερόπουλος Μεσιτικό».

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση του Α.Φ.Μ. σας και της αστυνομικής σας ταυτότητας σύμφωνα με τον νόμο 4072/1-4-2012 προκειμένου να συμπληρωθεί η εντολή υπόδειξης ακινήτου. Η διεύθυνση που εμφανίζεται στην αγγελία δίνει το στίγμα της περιοχής και δεν είναι η πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

Όσον αφορά στις πληροφορίες που σχετίζονται με το ακίνητο είναι σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από τους ιδιοκτήτες.

 

Έχουμε εμπειρία στις μεσιτικές υπηρεσίες καθώς το γραφείο μας υφίσταται από το 2002. Συμβουλευτείτε μας και αναθέστε μας το ακίνητο σας καθώς μπορούμε να το εκτιμήσουμε και να διεκπεραιώσουμε την πώληση ή την εκμίσθωσή του. Είμαστε μέλος του συλλόγου μεσιτών αστικών συμβάσεων Θεσσαλονίκης Σ.Μ.Α.Σ.Θ. και μέλος της ομοσπονδίας μεσιτών αστικών συμβάσεων Ελλάδος Ο.Μ.Α.Σ.Ε..

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
Λυμπερόπουλος
Λυμπερόπουλος
Μεσιτικό Γραφείο
  • info@lymperopoulos.gr
  • (+30) 2310.500.010
  • (+30) 6943.68.45.20
  • Αγίου Γεωργίου 11, Νεάπολη
  • Παναγή Τσαλδάρη 4, Νεάπολη
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή Ακινήτου



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα