ΠΩΛΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία 221 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Μονοκατοικία 221 τ.μ.

100.000€

Ξυλόπολη, κοντά στο  χωριό Λαχανά, ανήκει στο Δήμο Λαγκαδά και στο Νομό Θεσσαλονίκης, πωλείται ημιτελής Μονοκατοικία 221τ.μ.  σε οικόπεδο 570τμ.

Η κατοικία είναι 3 επιπέδων με όμορφη αρχιτεκτονική και χτισμένη σε πολύ ωραίο σημείο με πανοραμική θέα και πολύ καλό κλίμα. Διαθέτει ατομική θέρμανση πετρελαίου, με τον καυστήρα και τα σώματα να μην έχουν εγκατασταθεί που σημαίνει πως είναι τελείως άθικτα.

Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι και 2 μπάνια. Είναι κατασκευασμένη το 2005 και διαθέτει συνθετικά κουφώματα πολύ καλής ποιότητος.

Το ακίνητο έχει την παρακάτω διαρρύθμιση χώρων:
Υπόγειο Ενιαίος Χώρος, ο οποίος έχει εξωτερική σκάλα.
Ισόγειο:  1 Σαλόνι 1Κουζίνα 1 Μπάνιο 1 Μικρό Δωμάτιο και 
1ος όροφος:  2 Δωμάτια και 1Μπάνιο. Το ισόγειο με τον 1ο όροφο επικοινωνούν με εσωτερική σκάλα.  Σημειώνεται πως δεν υπάρχει μεν ασανσέρ αλλά υπάρχει μία οπή στο πάτωμα του 1ου ορόφου και έτσι δίδεται η δυνατότητα να τοποθετηθεί ένα ανεβατόρι προκειμένου να εξυπηρετούνται σχετικές ανάγκες. 

Έχει γίνει ηλεκτρολογική και υδραυλική εγκατάσταση και επίσης υπάρχει υποδοχή για τζάκι. 

Το ακίνητο διαθέτει πολύ όμορφο αύλιο χώρο είτε για να παρκάρει κανείς το αυτοκίνητό του , είτε να κάνει έναν πολύ όμορφο λαχανόκηπο είτε να τον  φυτέψει με πολύ όμορφα φυτά ή να την αξιοποιήσει όπως επιθυμεί. Το ακίνητο βρίσκεται σε σημείο με ανοιχτωσιά, είναι ευάερο κι ευήλιο με ωραία θέα και είναι πολύ ευχάριστο. Αν κάποιος επιθυμεί να ζει κοντά στη φύση έχοντας μία  πολύ όμορφη μονοκατοικία είναι πραγματικά μία εξαιρετική πρόταση!!

Είναι ιδανική για οικογένειες ή εργαζόμενους. Τιμή 100.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #31692

Στοιχεία επικοινωνίας παρακάτω:

Σταθερό τηλέφωνο : 2310.500.010

Κινητά : 6943.68.45.20, 6936.62.64.60

e-mail: info@lymperopoulos.gr

Ιστοσελίδα : www.lymperopoulos.gr

Διεύθυνση 1ου γραφείου: Αγίου Γεωργίου 11, Νεάπολη Θεσσαλονίκης

Διεύθυνση 2ου γραφείου: Παναγή Τσαλδάρη 4, Νεάπολη Θεσσαλονίκης

Επίσης σας προσκαλούμε να μας στείλετε αίτημα φιλίας στο facebook για καλύτερη αμεσότητα στην επικοινωνία μας στο προφίλ «Λυμπερόπουλος Μεσιτικό».

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση του Α.Φ.Μ. σας και της αστυνομικής σας ταυτότητας σύμφωνα με τον νόμο 4072/1-4-2012 προκειμένου να συμπληρωθεί η εντολή υπόδειξης ακινήτου. Η διεύθυνση που εμφανίζεται στην αγγελία δίνει το στίγμα της περιοχής και δεν είναι η πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

Όσον αφορά στις πληροφορίες που σχετίζονται με το ακίνητο είναι σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από τους ιδιοκτήτες.

Έχουμε εμπειρία στις μεσιτικές υπηρεσίες καθώς το γραφείο μας υφίσταται από το 2002. Συμβουλευτείτε μας και αναθέστε μας το ακίνητο σας καθώς μπορούμε να το εκτιμήσουμε και να διεκπεραιώσουμε την πώληση ή την εκμίσθωσή του. Είμαστε μέλος του συλλόγου μεσιτών αστικών συμβάσεων Θεσσαλονίκης Σ.Μ.Α.Σ.Θ. και μέλος της ομοσπονδίας μεσιτών αστικών συμβάσεων Ελλάδος Ο.Μ.Α.Σ.Ε..

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
Λυμπερόπουλος
Λυμπερόπουλος
Μεσιτικό Γραφείο
  • info@lymperopoulos.gr
  • (+30) 2310.500.010
  • (+30) 6943.68.45.20
  • Αγίου Γεωργίου 11, Νεάπολη
  • Παναγή Τσαλδάρη 4, Νεάπολη
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή Ακινήτου



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα